PROMOCIJA PODUZETNIKA - Obrt Lovrita, Vl. Danijela Čogelja Šanić

  04.02.2019, 11:06h   •     RA Admin

Obrt Lovrita koji se na tržištu pojavljuje pod brendom Swan Atelier Šibenik, osnovala je mlada poduzetnica Danijela Čogelja Šanić krajem 2017. godine. Osnovna djelatnost obrta Lovrita je trgovina dizajnerskom odjećom brendova malih hrvatskih proizvođača te rukotvorina sa hrvatskim potpisom. Osim same trgovine odjećom Danijela u svome kako ga naziva „modnom dnevnom boravku u srcu Šibenika“ nudi i usluge profesionalnog šminkanja, a također povremeno organizira i make-up radionice.

Danijela se za ovu pomalo specifičnu vrstu trgovine odlučila prije svega radi ljubavi i afinitetu prema dizajnu. Tome u prilog govori i činjenica da je završila  talijansku školu mode i dizajna Callegari, smjer vizažist, kao i brojne diplome iz istog područja.

Zasad posluje isključivo na lokalnom tržištu grada Šibenika i županije, ali otvorena je i za širenje na druge gradove. Najveći izazovi sa kojima se susreće u svakodnevnom poslovanju su kreiranje i pronalaženje željenih proizvoda i plasman istih.

Danijela smatra da bi država i lokalna samouprava na više načina mogla pomoći malim poduzetnicima, prije svega stvaranjem povoljne poslovne klime, povoljnijim davanjem u zakup poslovnih prostora i javnih površina, zatim omogućavanjem povoljnih kredita i subvencija u svrhu razvoja određene djelatnosti i otvaranja novih radnih mjesta. Misli da je ovakva pomoć nužna jer je poslovanje i razvoj malih poduzetnika i obrtnika nužno za gospodarstvo prije svega lokalnog područja, a zatim i cijele države.

Novim poduzetnicima bi željela uputiti samo jednu riječ - sretno!

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja