PROMOCIJA PODUZETNIKA MARTA BEAUTY STUDIO - vl. Marta Magdalena Šimat

  14.05.2019, 14:26h   •     RA Admin

Marta Magdalena Šimat je mlada poduzetnica iz Murtera, vlasnica obrta za njegu tijela i kozmetičke usluge Marta Beauty Salon.

Inače rođena Poljakinja koja je radi ljubavi i obitelji odlučila živjeti i raditi na Murteru. Za kozmetičku djelatnost odlučila se još prilikom izbora škole, ali također ističe da je joj je najbitnije raditi ono što voli. Obrt je otvorila 2018. godine.

Osnovne usluge koje pruža Martin salon su njega lica i tijela, depilacije, medicinska pedikura, manikura, trajni lak, make up. Također nudi razne vrste masaža za koje kaže da su najstarije i najučinkovitije metode liječenja na svijetu. Salon je opremljen najmodernijim uređajima, te u tretmanima koriste isključivo kvalitetnu kozmetiku, a sve u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima u beauty industriji.

Obzirom na karakter same djelatnosti primarna tržišna orijentacija beauty salona je lokalnog karaktera, dakle Murter i okolica. Kako je Murter naše poznato turističko sjedište Marta kaže da su u početku njezin salon posjećivali uglavnom strani turisti,  a tek naknadno su je otkrili domaći klijenti.

Naša poduzetnica se u poslovanju svaki dan suočava sa novi izazovima, u pozitivnom smislu riječi. Najbitnije joj je da je svaka usluga na visokom nivou i kvalitetno odrađena, a najljepša nagrada je zadovoljan klijent i klijent koji dolazi po preporuci.

Što se tiče iskustva sa državom i njezinim institucijama, ističe da je sam proces otvaranja obrta bio otežan. Također, donekle otegotna okolnost je bila što je rođena u Poljskoj i što joj je u početku sve bilo teže nego hrvatskim državljanima. Ipak, sa vremenom je savladala jezik, naučila se na razlike života u drugoj državi, te u potpunosti prilagodila životu u Hrvatskoj.

Poruka koju upućuje mladim poduzetnicima je ne odustajati od svojih snova i ustrajati u svome naumu bez obzira na sve poteškoće koje izlaze pred tebe.

 

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja