Pridružite nam se na radionicama za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Unije CERV i Kreativna Europe - Kultura!

  14.01.2022, 12:42h   •     RA Admin

Razvojna agencija (u sklopu projekta Europe direct ŠKŽ) i DKE - Kultura i Kontakt točka za program Građani, jednakost, prava i vrijednosti (Ured za udruge Vlade RH), organiziraju radionicu za pripremu projektnih prijedloga u okviru programa Unije CERV i Kreativna Europa - Kultura u petak 21. siječnja 2022. godine u Adria Business Centru Šibenik. 

Radionica, s početkom u 10:00 sati, održat će se u formatu zajedničkog predstavljanja programa Unije i prezentacijom centralnog portala EU-a za pozive i natječaje nakon čega će se sudionici dijeliti u dvije skupine. Paralelno će se održati radionice posvećene svaka jednom programu, a sudionici imaju mogućnost, putem prijavnog obrasca, iskazati interes za sudjelovanjem.

Iz svake organizacije/ustanove mogu se prijaviti najviše 2 osobe, a sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE

**Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te će se prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje. Napominjemo kako je pri ulasku u prostorije održavanja radionice potrebno predočiti COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju ili negativan test na COVID-19 te je obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.

Radionice će se održati u petak, 21. siječnja 2022. od 10:00 - 16:00 sati u Adria Business Centru (Narodnog Preporoda 4 22000, Šibenik).

Za sva pitanja vezano za događanje i u slučaju naknadne nemogućnosti dolaska, molimo da nas o tome obavijestite na cerv@udruge.vlada.hr ili ced@min-kulture.hr.

 
 
 
 
Pridružite nam se na radionicama za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Unije CERV i Kreativna Europe - Kultura!

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja