Narodnog preporoda 4, 22000 Šibenik   •     + 385 22 217 113   •     rra@rra-sibenik.hr

Pozivaju se gospodarski subjekti da iskažu interes za izgradnju tipskih obiteljskih kuća

  06.09.2021, 10:34h   •     RA Admin

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje na svojim je internetskim stranicama objavio Javni poziv za iskaz interesa za izvođenje radova izgradnje tipskih obiteljskih kuća na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije.

Poziv je objavljen u svrhu istraživanja tržišta i prikupljanja podataka o zainteresiranim gospodarskim subjektima koji imaju sposobnost i mogućnost za izgradnju tipskih obiteljskih kuća kao zamjenskih objekata stradalih u potresu. 

Izgradnja tipskih obiteljskih kuća provodi se prema 6 različitih projekata koji se razlikuju po kvadraturi te materijalu izgradnje. Kvadratura pojedinih kuća je 55 m², 70 m² te 85 m² netto tlocrtne površine dok su tipovi gradnje izgradnja primjenom drvene montažne konstrukcije, montažne suhe gradnje  i klasične zidane gradnja.

Od izvoditelja radova se očekuje da, ovisno o vrsti i modelu izgradnje, iskažu vlastitu mogućnost izgradnje određenog broja kuća u razdoblju od 12 mjeseci. 

Zainteresirani gospodarski subjekti koji imaju interesa u okviru ovog javnog poziva, tekst poziva mogu preuzeti na interetskim stranicama Središnjeg državnog ureda na poveznici: https://sduosz.gov.hr te iskazati svoj interes dostavljanjem prijave za sudjelovanjem s navođenjem svih potrebnih podataka u tu svrhu. 

Javni poziv je otvoren do 1. listopada 2021. godine dok je rok za postavljanje upita 15. rujna 2021. godine na adresu elektroničke pošte radovi@sduosz.hr ili na marijana.speranda@sduosz.hr.
 

Pozivaju se gospodarski subjekti da iskažu interes za izgradnju tipskih obiteljskih kuća

 

Copyright © 2012-2021 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja