Poziv na sudjelovanje na konferenciji WIRE 2020 u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Splitu i Europske komisije

  15.10.2020, 11:22h   •     RA Admin

Ovogodišnja WIRE konferencija trebala se održati u travnju, odnosno za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Zbog epidemiološke situacije organizatori su bili primorani odustati od planiranog datuma održavanja konferencije. Konferencija će se ipak održati online od 4. do 6. studenog 2020, a domaćin je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Glavni cilj konferencije WIRE 2020 je potaknuti i inspirirati upravljanje istraživanjima i inovacijama koja su osjetljiva na mjesto i orijentirana na misiju kako bi se ostvario rezilijentni regionalni razvoj i razumio njegov utjecaj na društvo koristeći sinergiju između različitih politika EU-a kao potporu ekonomskoj, socijalnoj i teritorijalnoj koheziji s posebnim naglaskom na udaljene regije.

Glavni cilj konferencije prije svega je potaknuti izgradnju inovacijskog ekosustava koji bi otkrio potencijal svake regije u Europskoj Uniji, ali jednako tako se želi ukazati na posebne pristupe koji su usmjereni na uspješno regionalno prihvaćanje inovacija. Uvažavajući važnost i sadržaj ovih ciljeva, konferencija WIRE 2020 naslovljena je: The future of resilient regions in the new ERA.

Program konferencije WIRE 2020 objavljen je na: https://wire2020.eu/.

Registracija je besplatna i dostupna je preko sljedeće poveznice: https://wire2020.eu/Registration.

Poziv na sudjelovanje na konferenciji WIRE 2020 u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Splitu i Europske komisije

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja