Poziv na prezentaciju javnog poziva za sufinanciranje izgradnje reciklažnih dvorišta, Šibenik, 25.04.2017.

  13.04.2017, 10:42h   •     RA Admin

Povodom objave javnog poziva za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za izgradnju reciklažnih dvorišta i javnog poziva za sufinanciranje izgradnje reciklažnih dvorišta, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i Šibensko-kninska županija organiziraju prezentaciju koja će se održati u utorak, 25. travnja 2017. godine s početkom u 11.00 sati u prostorima Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, na adresi Velimira Škorpika 6, u Šibeniku.

Sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom sve jedinice lokalne samouprave koje na svom području imaju više od 1.500 stanovnika obvezne su osigurati funkcioniranje reciklažnih dvorišta na svom području, dok su jedinice koje imaju 1.500 stanovnika ili manje dužne osigurati mobilnu jedinicu koja se u smislu ovog Zakona smatra reciklažnim dvorištem.

Prezentacija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne samouprave koje su zainteresirane da putem ovih javnih poziva osiguraju do 80% sufinanciranja za izradu potrebne projektne dokumentacije za izgradnju reciklažnih dvorišta te do 85% sufinanciranja za izgradnju samih reciklažnih dvorišta.

Fokus prezentacije će biti na važnosti izgradnje reciklažnih dvorišta, zakonskoj regulativi koja se na to odnosi te uvjetima i detaljima novootvorenih javnih poziva.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane predstavnike JLS s područja Šibensko-kninske županije da dođu na prezentaciju i ovim putem se informiraju o mogućnostima, ali i zakonskim obvezama koje imaju.

 

# Dokument: Format: Veličina:
poziv pdf 295.41 KB
Poziv na prezentaciju javnog poziva za sufinanciranje izgradnje reciklažnih dvorišta, Šibenik, 25.04.2017.

 

Copyright © 2012-2018   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja