Poziv na 5. poduzetnički „meet up“ - umrežavanje i druženje poduzetnika Šibensko-kninske županije 28.02.2019. u 17.00h

  22.02.2019, 09:51h   •     RA Admin

Dragi naši poduzetnici i svi zainteresirani!

Nakon uspješno organizirana četiri meet up-a i međusobno povezanih i umreženih preko 70 poduzetnika, u veljači nastavljamo s petim.

Naš gost je cijeli tim agencije MEDIAN kreativna rješenja. Ovaj meet up je prije svega zamišljen kao interaktivna info radionica namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima koji posluju u turizmu, kao i privatnim iznajmljivačima. Tema radionice bit će „Digitalni marketing u turizmu“, a svi sudionici će biti upoznati s upotrebom alata na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram.

Također, u sklopu meet up-a djelatnici Razvojne agencije će održati kratku prezentaciju županijskog natječaja „Program dodjele poticajnih sredstava za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini“ namijenjenog malim i srednjim poduzećima na području Šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ provodi, između ostalih aktivnosti, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika tzv. Meet up-ova, odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama za tržište rada. Cilj je da se u jednom neformalnom druženju međusobno upoznamo, razmijenimo iskustva i razmislimo o zajedničkoj suradnji!

Pozivamo stoga sve zainteresirane da redovito prate obavijesti stranice i društvenih medija Razvojne agencije te da prijavom na mail ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj tel. 091 316 5892, osiguraju svoje mjesto na događanju!

Unaprijed se zahvaljujemo na vašem interesu, nadamo se skorom viđenju i srdačno vas pozdravljamo. 

 

Vaša,

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   

Poziv na 5. poduzetnički „meet up“ - umrežavanje i druženje  poduzetnika  Šibensko-kninske županije 28.02.2019. u 17.00h

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja