Potpisani ugovori za provedbu 14 projekata na području Šibensko-kninske županije u vrijednosti od 180 milijuna kuna

  07.08.2017, 11:06h   •     RA Admin

Gradonačelnici, ravnatelji ustanova, komunalnog poduzeća, vrtića, osnovnih i srednjih škola Šibensko-kninske županije te NP Krka su u petak, 04.08. u Kninu potpisali ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte ukupne vrijednosti od oko 180 mil.kuna.

Razvojna agencija je uz sufinanciranje i podršku Šibensko-kninske županije pripremila prijave za 4 projekta: Adriatic Business Center, vrijednosti 20 mil. kuna čiji je i nositelj te za 3 projekta energetske obnove zgrada i to: OŠ Domovinske zahvalnosti u Kninu, SŠ Ivan Meštrović u Drnišu i OŠ Kistanje koje je pripremala u svojstvu tehničke pomoći u suradnji s ravnateljima škola .

Čestitamo svim potpisnicima ugovora o dodjeli sredstava i to: 
Gradu Šibeniku za Projekt Trokut i 2 projekta energetske obnove zgrada OŠ Juraj Šižgorić te zgrade Dječjeg vrtića Vidici u Šibeniku; Gradu Kninu na potpisanom Sporazumu o osiguranju opreme i sredstava za obavljanje poslova osnivanja zemljišne knjige za k.o. Knin; te na Ugovoru o sufinanciranju izmjena i dopuna prostornog plana Grada Knina; Gradu Drnišu na projektima energetske obnove zgrada Dječjeg vrtića Drniš i SŠ Ivan Meštrović; Stambeno komunalnom poduzeću za upravljanje poslovnim objektima u Drnišu za 3 projekta energetske obnove više- stambenih zgrada u Drnišu te Nacionalnom parku Krka za veliki projekt: Nepoznata Krka: Skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krka.

Čekanje na potpis za ovakve projekte nije bilo teško niti na vrućih +40 u Kninu!

Čestitke još jednom svima! Radujemo se suradnji na svim aktualnim i budućim projektima u našoj županiji!

 

Copyright © 2012-2018   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja