Postani popisivač Popisa poljoprivrede 2020.!

  18.06.2020, 13:41h   •     RA Admin

Popis poljoprivrede (u nastavku: Popis) provodit će se na području Republike Hrvatske u razdoblju od 14. rujna do 14. listopada 2020. godine.

Popisivači su neposredni izvršitelji Popisa koji prikupljaju podatke od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava unosom podataka u elektronički popisni obrazac putem prijenosnih računala. Popisivači trebaju biti komunikativne osobe jer o njihovim sposobnostima, zalaganju i načinu ponašanja u velikoj mjeri ovisi uspjeh i kvaliteta Popisa. Popisivanje zahtijeva puni dnevni angažman popisivača, uključujući i vikende u navedenom razdoblju.

Za sudjelovanje na Popisu angažirat će se ukupno 1697 popisivača, od čega za područje Šibensko-kninske županije 55.

Zainteresirani kandidati trebaju na internetskin stranicama Popisa www.popispoljoprivrede.hr. popuniti prijavu za popisivače i pristupiti stručnom testu znanja o poljoprivredi. Testu je moguće pristupiti samo jednom.

Prijava traje do 24. lipnja 2020.

Uvjeti za prijavu kandidata su:

- punoljetnost

- najmanje završena srednja škola u minimalnom trajanju od 3 godine.

Prilikom prijave, svaki kandidat, osim osobnih podataka pristupa i on line testu od nekoliko pitanja kojima se odmah obavlja djelomična eliminacija.

Kriterij za odabir kandidata je stručni test znanja o poljoprivredi. Rezultati o odabiru kandidata bit će objavljeni na web stranici Popisa do sredine kolovoza.

 

Tekst Javnog poziva (PDF)

# Dokument: Format: Veličina:
Javni poziv pdf 143.08 KB
Postani popisivač Popisa poljoprivrede 2020.!

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja