Otvoren postupak javne nabave za rekonstrukciju ABC centra

  11.05.2018, 11:15h   •     RA Admin

Od danas je otvoren postupak javne nabave „Građevinska rekonstrukcija ABC centra“ čija je procijenjena vrijednost 11.590.375,60 kuna bez PDV-a.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj radova kojima će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Radovi na rekonstrukciji ABC centra čija je procijenjena vrijednost 11.590.375,60 kuna bez PDV-a su jedna od aktivnosti projekta pod nazivom „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ vrijednog 20 milijuna kuna koji se u ukupnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Poseban naglasak u radu budućeg ABC centra će biti stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, Mira Lepur poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 11. lipnja ove godine u 14 sati, a potrebnu dokumentaciju mogu pronaći OVDJE.

Otvoren postupak javne nabave za rekonstrukciju ABC centra

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja