Održan još jedan sastanak partnera prekograničnog projekta FIRESPILL!

  04.05.2021, 16:31h   •     RA Admin

Danas je putem on-line platforme održan 2. 'Technical Meeting' projekta FIRESPILL vrijednog 16.492.799,60 € kojeg Razvojna agencija Šibensko-kninske županije provodi u suradnji sa 15 hrvatskih i talijanskih partnera.
U sklopu sastanka partnerima je predstavljen presjek provedbe projektnih aktivnosti s fokusom na nadolazeće razdoblje koje će uključivati angažman različitih dionika iz sektora zaštite okoliša i civilne zaštite.

Provedba projekta započela je u travnju 2020. godine, a završetak svih projektnih aktivnosti planiran je za prosinac 2022. godine.
Cilj projekta FIRESPILL je povećanje kapaciteta organizacija hitnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.
Kroz projekt će se nabaviti sigurnosna oprema, hitna vozila na kopnu i moru te će se izgraditi i uspostaviti centri za naprednu obuku članova hitnih službi.

# Dokument: Format: Veličina:
Meeting Agenda PDF 254.52 KB

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja