Održan 3. poduzetnički meet up Razvojne agencije

  14.12.2018, 15:02h   •     RA Admin

U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo u Šibensko-kninskoj županiji“ u četvrtak 13.12. u 17.00. sati, u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan „3. poduzetnički meet up Razvojne agencije“.

U ovo predbožićno vrijeme u našem fokusu je bio jedan od najvažnijih šibenskih turističkih događaja Adventura, a naši gosti su bili idejni začetnici i organizatori Adventure, mladi šibenski kreativci Morana Periša i Zoran Erak.

Nakon kraćeg uvoda djelatnika Razvojne agencije, Morana i Zoran su nam prezentirali samu ideju Adventure, zatim razvoj od početaka do danas te planove za budućnost.  Posebno smo se dotakli i poduzetničkog i turističkog potencijala događaja.

Na meet up-u je bilo prisutno preko 20 poduzetnika, obrtnika te predstavnika gradskih i županijskih institucija koji su u neformalnoj  i opuštenoj atmosferi međusobno razmijenili mišljenja i iskustva te prijedloge za poboljšanje samog događaja.

Slijedeći meet up je planiran za siječanj, a sve informacije za sudjelovanje na istom možete dobiti u Razvojnoj agenciji na tel:  022/217-113 ili na ante.maric@rra-sibenik.hr, mob. 091/316-5892.

 

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja