Odobren projekt „Plavi Jadran“ Udruge EMEDEA!

  08.06.2022, 10:01h   •     RA Admin

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u svojoj je Odluci o odabiru projekata zaštite okoliša od 24. svibnja 2022. godine izradio listu prihvatljivih projekata s kojima će se potpisati ugovor o sufinanciranju. Jedan od njih je i projekt „Plavi Jadran“ Udruge EMEDEA zahvaljujući kojem će se na prostoru grada Šibenika očistiti 5 lokacija uz more i time učiniti naš grad zelenijim i ugodnijim prostorom za život.

Nažalost, još uvijek postoje mjesta gdje nesavjesni građani odlažu otpad što ugrožava floru i fauna mora, ali i nagrđuje prostor. Stoga je Udruga EMEDEA odlučila poduzeti konkretne korake i u studenom prošle godine prijavila projekt na natječaj Fonda za zaštitu okoliša.

Projekt je uspješno prošao sve faze ocjenjivanja i uskoro krećemo s provedbom projekta!

Projekt će se provoditi u partnerstvu s Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije, a ukupna vrijednost iznosi oko 77.000 kuna, od čega Fond sufinancira 40% vrijednosti projekta.

U provedbu projekta biti će uključeni volonteri i građani, stoga vas pozivamo da pozorno pratite naše stranice i podržite naš rad.

Sav prikupljeni otpad biti će propisno zbrinut.

Odobren projekt „Plavi Jadran“ Udruge EMEDEA!

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja