Od sutra kreće ponovljeni postupak javne nabave za rekonstrukciju ABC centra

  03.08.2018, 13:20h   •     RA Admin

Sutra kreće ponovljeni postupak javne nabave „Građevinska rekonstrukcija ABC centra II“ čija je procijenjena vrijednost 11.590.375,60 kuna bez PDV-a.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj radova kojima će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Radovi na rekonstrukciji ABC centra čija je procijenjena vrijednost 11.590.375,60 kuna bez PDV-a su jedna od aktivnosti projekta pod nazivom „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ vrijednog 20 milijuna kuna koji se u ukupnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Poseban naglasak u radu budućeg ABC centra će biti stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 27. kolovoza ove godine u 14 sati, a potrebnu dokumentaciju mogu pronaći na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave.

Od sutra kreće ponovljeni postupak javne nabave za rekonstrukciju ABC centra

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja