Objavljeni pravilnici „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" i ...

  28.08.2017, 12:29h   •     RA Admin

Obavještavamo da je objavljen Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele državne potpore kao i dokumentacija za prijave na mjere „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci i "Potpora male vrijednosti" u ribarstvu.

Poveznicu na Pravilnik i dokumente za mjeru „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" – kompenzacija za štete na ulovima koju uzrokuju sisavci možete pronaći  OVDJE , te poveznicu za mjeru "Potpora male vrijednosti" možete pronaći OVDJE.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede – Uprava ribarstva

 

Objavljeni pravilnici „Zaštita i obnova morske bioraznolikosti i morskih ekosustava i režimi naknade u okviru održivih ribolovnih aktivnosti" i "Potpora male vrijednosti"

 

Copyright © 2012-2018   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja