Narodnog preporoda 4, 22000 Šibenik   •     + 385 22 217 113   •     rra@rra-sibenik.hr

Objavljen JAVNI POZIV za davanje u zakup uredskih prostora i opreme u Adriatic Business Centru – ABC

  16.07.2021, 14:31h   •     RA Admin

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije raspisala je JAVNI POZIV za davanje u zakup uredskih prostora i opreme u Adriatic Business Centru – ABC. 

ABC je suvremeni poslovni hub ostvaren kroz projekt „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre - ABC“ oznake KK.03.1.2.01.0060 kojeg je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko - kninske županije u svojstvu nositelja provela u partnerstvu sa Šibensko – kninskom županijom. Rad ABC-a odnosi se na sinergijsko pružanje usluga informiranja, edukacije i savjetovanja iz područja regionalnoga razvoja i razvojnih projekata od strane Razvojne agencije te usluga iz područja marketinga, dizajna, audiovizualnog i drugih kreativnih sektora od strane poslovnih subjekata - budućih korisnika ABC-a.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju svi poslovni subjekti koji su upisani u odgovarajući registar i koji primarno obavljanju uslužnu djelatnost. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju i fizičke osobe koje nisu registrirane, ali imaju obvezu registrirati poslovni subjekt/djelatnost do trenutka potpisivanja ugovora o zakupu uredskog poslovnog prostora i opreme.

Prednost pri odabiru imaju mikro, mala i srednja poduzeća koja djeluju u području  poslovnog savjetovanja, marketinga, dizajna, audio-video i multimedijalne produkcije i postprodukcije te poduzetničke potporne institucije.

Javni poziv otvoren je do davanja u zakup svih ponuđenih uredskih prostora.

Javni poziv i svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici., a više informacija o Adriatic Busness Centru možete vidjeti na internet stranicama https://www.rra-abc.com/.

 

Copyright © 2012-2021 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja