Novosti iz EEN mreže

  20.07.2017, 11:13h   •     RA Admin

HAMAG-BICRO kao partner Europske poduzetničke mreže (EEN) najavljuje buduća inozemna događanja namijenjena poduzetnicima iz ICT sektora za koja pruža dodatnu pomoć u sudjelovanju

 

HEALTH TECH INNOVATIONS for Successful Business, “Partnering Day 2017”

Za događaj koji će se održati 21. rujna u Grazu, HAMAG-BICRO u suradnji sa EEN-om organizira besplatan odlazak busom za sve tvrtke koje žele iskoristiti priliku za povezivanje sa sveučilišnim znanstvenicima, predstavljanje svojih inovativnih ideja i istraživanja, te za 20-minutne sastanke sa potencijalnim partnerima. Zainteresirane tvrtke ispunjavaju obrazac prijave, dok se više informacija o događaju može pronaći ovdje.

 

„SME Vision2020“

Održava se 9. i 10. studenog u Skopju, te je idealna prilika za one koji namjeravaju pripremiti projektni prijedlog za prijavu na programe Horizon 2020 i SME Instrument te traže projektne partnere. Glavni cilj događanja je olakšati razumijevanje navedenih programa, uspostaviti prekogranične kontakte i pokazati kako napisati uspješnu prijavu. EEN Makedonija nudi mogućnost sudjelovanja na ovom sajmu trima tvrtkama, s plaćenim troškovima putovanja i smještaja. Ukoliko želite sudjelovati, molimo da svoj iskaz interesa pošaljete na marija.planinic@hamagbicro.hr. Više informacija o događaju i poveznicu za registraciju možete pronaći ovdje.

 

Korea Electronics Show (KES2017), “Where the Creative Things are!”

Ovaj najveći sajam elektronike u Seoulu (Koreja) koji se održava od 17. do 20. listopada 2017. godine, nudi mogućnost pronalaska partnera za prijavu na programe Eureka i Eurostars. Sudionici će imati priliku saznati najnovije informacije o korejskoj ICT industriji, a informacije o događaju možete pronaći ovdje. Za iskaz interesa i dodatne informacije javite se na marija.planinic@hamagbicro.hr.

 

InnoEnergy, “PowerUp! 2017”

InnoEnergy poziva startupe i poduzetnike iz 23 zemlje srednje i istočne Europe na sudjelovanje u trećem PowerUp! 2017 natjecanju. Ukoliko imate ideju/proizvod na području energetike, svakako saznajte više o InnoEnergy jer upravo oni okupljaju najjače europske partnere i trenutno putem natjecanja Power Up! nude priliku za prezentacijom pred investitorima i ugovor od 150.000€. U prvom koraku se traže dva hrvatska predstavnika željna predstaviti svoju ideju na europskoj razini. Prijave su otvorene do 11. rujna 2017. godine, a za sve ostalo će se pobrinuti Invento Capital Partners.

Novosti iz EEN mreže

 

Copyright © 2012-2018   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja