Mrežna konferencija "Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj", 23. veljače

  18.02.2021, 09:42h   •     RA Admin

Mrežna konferencija "Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj", održati će se 23. veljače 2021. godine s početkom u 9.15 sati.

Konferenciju organizira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Europskom komisijom s ciljem predstavljanja uspješnog projekta e-Škole zemljama članicama i široj javnosti. Konferenciju će otvoriti Vittoria Alliata - di Villafranca ravnateljica Opće uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije, a uvodno će se obratiti povjerenica Europske komisije za koheziju i reforme Elisa Ferreira, potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Vrijedna iskustva u pripremi i provedbi projekta prezentirat će predstavnici CARNET-a iz uloge korisnika Projekta, a svoje iskustvo iz svakodnevne nastave podijelit će ravnatelji, nastavnici i učenici. Predstavnici JASPERS-a predstavit će tehnički aspekt pripreme ovog Projekata dok će predstavnici Europske komisije prezentirati važnost digitalnih tehnologija i vještina u idućem programskom razdoblju. Predstavnik Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (eng. Organization Economic Cooperation and Development, OECD) pojasnit će kontekst relevantnih strukturnih reformi u sektoru obrazovanja, osobito uzimajući u obzir izazove nastale u doba epidemije virusa COVID-19.

 

 

 

Mrežna konferencija "Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj", 23. veljače

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja