Izmjena natječaja u okviru mjere I.3. „Partnerstva između znanstvenika i ribara“ mjere I.3. „Partnerstva između znanstvenika i ribara“

  08.08.2019, 13:11h   •     RA Admin

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 75/19 objavljena izmjena Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere I.3. „Partnerstva između znanstvenika i ribara“ iz svibnja 2019. godine.

Predmetnom izmjenom produljen je rok za podnošenje Zahtjeva za potporu te je novi rok 1. listopada 2019. godine.

Izmjenom Natječaja su, osim produljenja roka, uvedene i izmjene u načinu podnošenja Zahtjeva za potporu te se umjesto u tiskanom obliku na adresu Ministarstva poljoprivrede, Zahtjevi za potporu podnose elektronskim putem kroz Sustav za prijavu potpora u sklopu Portala gospodarskog ribarstva.

Više informacija o načinu podnošenja Zahtjeva za potporu može se pronaći u tekstu izmjene Natječaja koja je dostupna ovdje.

Uz navedeno, izmjenom Natječaja određeno je da se Zahtjevi za potporu podnose po partnerstvu te je omogućeno da jedan korisnik podnese više zahtjeva za potporu na temelju ovoga natječaja za različita partnerstva.

Izvor: Operativni program za pomorstvo i ribarstvo

 

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja