Izašao je drugi broj newslettera projekta SHIPMENTT

  18.07.2019, 14:09h   •     RA Admin

Puni naziv projekta SHIPMENTT je „Jačanje procesa zaštite intelektualnog vlasništva i transfera tehnologije u sektoru zelene mobilnosti na moru“ a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u svojstvu projektnog partnera uz još 21 organizaciju iz javnog i privatnog sektora iz 8 zemalja (Grčka, Italija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Albanija i Hrvatska). Nositelj projekta je Institut za istraživanje i tehnologiju - FORTH iz Grčke. FORTH predstavlja mrežu istraživačkih instituta, centara za transfer tehnologije, sveučilišta i tehnoloških parkova te je kao takav od strane Europske komisije ocijenjen najboljim među svim istraživačkim centrima i sveučilištima u Grčkoj.

Ukupna vrijednost projekta SHIPMENTT je 1.324.655,31 € a financira se iz Europskog programa transnacionalne suradnje ADRION. 

Projekt SHIPMENTT je započeo s provedbom u siječnju 2018. godine te se trenutno nalazi u srednjoj fazi provedbe aktivnosti kada započinje serija edukacija i informativnih događanja u svim zemljama u kojima se projekt provodi, a sve s ciljem pružanja kvalitetne podrške poduzetnicima i potpornim institucijama koje pružaju podršku poduzetnicima u procesu zaštite intelektualnog vlasništva i transfera tehnologije.

# Dokument: Format: Veličina:
Second Newsletter of the Shipmentt Project pdf 2.02 MB

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja