HBOR-ovi webinari o Obrtnim sredstvima COVID-19 u ŽK Šibenik

  14.05.2020, 13:39h   •     RA Admin

Pandemija uzrokovana bolesti COVID-19 negativno je utjecala na poslovanje brojnih poslovnih subjekata. Radi ublažavanja negativnih efekata, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) kreirala je kreditne linije za ulaganja u obrtna sredstva.

Dvije kreditne linije predstavit će se na webinarima koje organizira HGK – ŽK Šibenik u suradnji s HBOR-om, a predavačica je na oba seminara Mira Krneta , voditeljica područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Dalmaciju.

1.Obrtna sredstva COVID-19 – SVIMA , mjera namijenjena financiranju poslovnih subjekata privatnog i javnog sektora, koja se realizira u suradnji s poslovnim bankama primjenom modela podjele rizika.

Webinar će se održati u četvrtak, 21. svibnja, od 10 do 11.30.

2.Obrtna sredstva COVID-19 – MSP u turističkom sektoru , mjera Ministarstva turizma koja se realizira u suradnji s HBOR-om za određene djelatnosti u turizmu.

Webinar će se održati u petak, 22. svibnja, od 10 do 11.30.

Webinari su besplatni , ali je prijava obavezna kako biste dobili poveznicu na njega. Više o webinarima i prijavnicu možete pronaći na slijedećoj POVEZNICI .

HBOR-ovi webinari o Obrtnim sredstvima COVID-19 u ŽK Šibenik

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja