Energetska obnova obiteljskih kuća i zgrada javnog sektora – natječaj u najavi

  21.09.2017, 12:52h   •     RA Admin

Povodom velike zainteresiranosti i upita građana ovim putem Vas obavještavamo da je prema indikativnom godišnjem planu objave natječaja financiranih iz europskih strukturnih fondova najavljeno da će javni poziv: „Energetska obnova obiteljskih kuća“ biti otvoren krajem prosinca 2017. godine budući da se čeka izmjena Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća kojom će se omogućiti da korisnik sredstava bude fizička osoba. Najavljeni su iznosi sufinanciranja 60 – 85 %, a vlasnici/suvlasnici obiteljskih kuća moći će se prijaviti do srpnja 2018. godine.

Objava javnog poziva: „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“ očekuje se početkom listopada 2017. godine. Najavljeni su iznosi sufinanciranja 35 – 85 %, a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti i vjerske zajednice kao vlasnici zgrada u kojima se obavlja društvena djelatnost ili korisnici zgrada u kojima se obavlja društvena djelatnost pri čemu su zgrade u javnom vlasništvu. Poziv će, prema najavi, biti otvoren do svibnja 2018. godine.

Detalji i sve informacije javnih poziva biti će objavljeni na našoj web stranici po izlasku istih, a više detalja o najavljenim javnim pozivima možete pronaći ovdje.

 

Energetska obnova obiteljskih kuća i zgrada javnog sektora – natječaj u najavi

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja