Dodijeljene diplome polaznicima edukacije u sklopu EU projekta 'Putokaz do boljeg sutra'

  11.12.2020, 14:29h   •     RA Admin

Udruga EMEDEA danas je završila s edukacijom mekih vještina za pripadnike marginaliziranih skupina. Edukacija se održavala u sklopu EU projekta 'Putokaz do boljeg sutra' čiji je Udruga nositelj. Edukacijom su polaznici osnažili svoje transverzalne vještine iz tri područja: emocionalna inteligencija, govor tijeka te komunikacijske i motivacijske vještine.

Edukaciju je uspješno završilo 15 polaznika s područja cijele Šibensko-kninske županije. Po završetku edukacije polaznicima su uručeni certifikati kojima se potvrđuje da su uspješno položili završni ispit i usvojili nova znanja. Zahvaljujući novim stečenim vještinama polaznici su osposobljeni za lakši pronalazak posla i integraciju na tržište rada.

- Naime, sudionici su usvojili ulogu emocija u izgradnji poslovnih i osobnih odnosa, naučili kako učinkovito upravljati vlastitim emocijama te kako konstruktivno utjecati na emociju sugovornika u razgovorima za posao – poručio je Stipe Španja, voditelj Udruge EMEDEA.

Osim toga, sudionici su naučili kako prepoznati istinite informacije kroz govor tijela sugovornika te na koji način ostvariti svoje ciljeve kroz neverbalnu komunikaciju.

- Zahvaljujući tehnici uspješne prezentacije sebe i svojih ideja te komunikacijskim vještinama, polaznici su po završetku edukacije osposobljeni za uspješno ostvarenje osobnih i poslovnih ciljeva – zaključuje Španja.

Svi polaznici su za vrijeme trajanja edukacije imali osiguran obrok i prijevoz do mjesta edukacije, čime im je pružena kompletna podrška za vrijeme obrazovanja.

Početkom sljedeće godine, Udruga EMEDEA će održati zadnji krug edukacija kojima će se 25 polaznika osposobiti za deficitarna zanimanja na tržištu rada.

Pozivaju se sve zainteresirane dugotrajno nezaposlene osobe da kontaktiraju Udrugu putem e-maila udrugaemedea@gmail.com ili broja mobitela 099 675 6533. Možete ih potražiti i na Internet stranici.

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja