UNWTO i WHO: Globalni poziv inovatorima i poduzetnicima za pronalaženje rješenja ublažavanja posljedica koronavirusa

  31.03.2020, 18:42h   •     RA Admin

Svjetska turistička organizacija (UNWTO), uz potporu Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), upućuje globalni poziv „Healing Solutions Tourism Challenge“ inovatorima i poduzetnicima za pronalaženje rješenja kako bi se ublažile posljedice koronavirusa na turistički sektor.

Traže se rješenja u tri kategorije. Prva se odnosi na „Iscjeljenje ljudi“: mjere sigurnosti, mjere zaštite, rano otkrivanje i za dionike u turizmu koje trebaju koristiti turisti, turistički zaposlenici i korporacije; druga na „Iscjeljenje za boljitak“: digitalne aplikacije za turizam, ekonomija dijeljenja, kružno gospodarstvo, upravljanje prihodima, oporavak potražnje, ulaganja, među ostalim područjima koje će se provoditi za cijeli sektor u bliskoj i dugoročnoj budućnosti; i posljednja na „Iscjeljenje za destinacije“: tehnike oporavka za destinacije poput kriznih komunikacija, upravljanje krizama, mobilnost, re-brendiranje turističkih destinacija, povratak povjerenja u putovanja, između ostalih srodnih područja.

Obrazac za prijavu nalazi se ovdje: https://www.unwto.org/healing-solutions-tourism-challenge

Rok za prijavu je srijeda, 15. travnja 2020., dok će objava najboljih startupova biti 20. travnja, a daljnji koraci bit će dostupni od 25. travnja.

UNWTO i WHO: Globalni poziv inovatorima i poduzetnicima za pronalaženje rješenja ublažavanja posljedica koronavirusa

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja