U izboru za Najbolji županijski EU projekt ABC-u 2. mjesto

  25.10.2022, 15:58h   •     RA Admin

Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ – Šibensko-kninska županija (Razvojna agencija Šibensko-kninske županije), projekt je koji je na ovogodišnjem natjecanju za Najbolji županijski EU projekt osvojio drugo mjesto. 

Čak 37 EU projekta natjecalo se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru kojeg organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Spomenimo, rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ projekt je prijavljen od strane Razvojne agencije Šibensko-kninske županije u izbor za najbolji EU projekt u kategoriji Doprinos poduzetništvu.

Projektom je dobiven suvremeni poslovni hub u kojem se sinergijskim djelovanjem javnog i privatnog te sektora obrazovanja i istraživanja radi na osmišljavanju i realizaciji inovativnih i kreativnih razvojnih projekata na području Jadranske Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta bila je 19.961.469 kuna, iznos isplaćenih bespovratnih sredstava bila je 18.512.458 kuna, a vlastita sredstva 1.449.011 kuna.

Foto: Facebook/ Nataša Tramišak 

U izboru za Najbolji županijski EU projekt ABC-u 2. mjesto

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja