Radionica Podrška internacionalizaciji poslovanja

  08.03.2020, 09:44h   •     RA Admin

HGK – Županijska komora Šibenik u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak te Hrvatskim kreditnim osiguranjem d.d. organizira radionicu Podrška internacionalizaciji poslovanja. Radionica će se održati u četvrtak, 12. ožujka, u 10 sati u šibenskoj Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić", na adresi Poljana 6.

Na radionici će biti riječi o novostima koje je HBOR pripremio za izvoznike s naglaskom na investicije privatnog sektora i pripremi izvoza, o izvozno-kreditnom osiguranju te osiguranju kratkoročnih potraživanja prodaje roba i usluga.

Svoja će iskustva sa sudionicima podijeliti i poduzetnici koji su već ostvarili suradnju s HBOR-om i HKO-om, nakon čega će uslijediti individualni razgovori.

Radionica je besplatna za članice HGK, a prijaviti se za sudjelovanje možete popunjavanjem online obrasca u nastavku do srijede, 11. ožujka.

Više informacija i prijave za sudjelovanje na: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-sibenik/radionica-podrska-internacionalizaciji-poslovanja-najava

Radionica Podrška internacionalizaciji poslovanja

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja