Prvi poduzetnički „Meet up“ – umrežavanje i druženje poduzetnika Šibensko-kninske županije

  21.09.2018, 13:48h   •     RA Admin

U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo (MSP) u Šibensko-kninskoj županiji“, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije organizira niz aktivnosti za poduzetnike: radionice, mobilna savjetovanja, informiranja o natječajima, izrade projektne dokumentacije, druženja, umrežavanja i sl.

Jedna od aktivnosti ovog projekta je i organizacija sastanaka umrežavanja tzv. meet-up-ova odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Naime, za vrijeme trajanja projekta u  prostorijama Razvojne agencije bit će organizirano 10 meet-up-ova na kojima će izlagati i poduzetnici, i konzultanti, ali i predstavnici javnog i drugih sektora.

Cilj je da se u jednom neformalnom druženju poduzetnici međusobno upoznaju, da se eventualno identificiraju zajedničke točke za suradnju ili ustanove tekući problemi  te da se razmjene međusobna iskustva i/ili predlože eventualna rješenja.

Svaki meet-up sastojat će se od izlaganja poduzetnika nakon čega će uslijediti radionica o specifičnim temama (kao što je izrada poslovnog plana, korištenje društvenih medija za promociju, istraživanje tržišta, internacionalizacija poslovanja, usklađenost poslovanja sa standardima i sl.)

Na meet-up pozvani su i dobrodošli svi oni koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o vještinama koje se zahtijevaju od poduzetnika na globalnom tržištu.

Naš prvi meet-up će se održati 01.10. 2018. u 17.00., tema će biti „Kreativnim marketinškim rješenjima do ciljanih klijenata“, a predstavit će se mlade poduzetnice Maja Sulje i Ivana Raič, poduzeće Hoopla komunikacije d.o.o. iz Šibenika.

Stoga vas još jednom pozivamo vas da redovito pratite obavijesti na našim stranicama i društvenim medijima www.rra-sibenik.hr, facebook stranica Razvojne agencije, te da se prijavite na ante.maric@rra-sibenik.hr ili na 091 316 5892.

 

Prvi poduzetnički „meet-up“ Razvojne agencije ŠKŽ  "Od ideje do projekta"

 

01. listopada (ponedjeljak), od 17.00-18.30, u prezentacijskoj dvorani Razvojne agencije ŠKŽ,

na adresi Velimira Škorpika 6, 22 000 Šibenik

 

17.00 - 17.30

Predstavljanje poslovanja poduzeća:

Hoopla komunikacije d.o.o. -Maja Sulje, Ivana Raič

Tema:"Kreativnim markentiškim rješenjima do ciljanih klijenata"

 

17.30 – 18.00

Rasprava, razmjena iskustava, brainstorming, umrežavanje poduzetnika

Djelatnici Razvojne agencije ŠKŽ: Ivan Jurković, Ante Marić

 

18.00 - 18.30

Druženje uz kavu i peciva

 

 

Prvi poduzetnički „Meet up“ – umrežavanje i druženje poduzetnika  Šibensko-kninske županije

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja