Promocija poduzetnika kroz projekt „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP u Šibensko-kninskoj županiji“

  31.08.2018, 11:19h   •     RA Admin

U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP u Šibensko-kninskoj županiji“ kojeg provodi Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, poduzetnicima se  pruža mogućnost promocije poduzeća na mrežnim stranicama Razvojne agencije (www.rra-sibenik.hr i facebook stranici Agencije) te širenje informacija putem radionica, konferencija i drugih marketinških kanala.

Mogućnost promocije će do kraja 2019.g. imati ukupno 100 poduzetnika iz naše županije, a predviđena dinamika objave promotivnih materijala je do 10 malih i srednjih poduzeća  mjesečno. Prednost kod promocije imati će poduzetnici početnici, žene poduzetnice i poduzetnici koji posluju na slabije razvijenijim područjima naše županije.

Cilj je putem objavljivanja informacija o poduzećima, predstaviti poduzetnike, njihove proizvode, poslovanje i aktivnosti javnosti, podizati svijest o bavljenju poduzetništvom i konačno potaknuti mlade na kreativnost.

Pozivamo poduzetnike da u objavama kažu i nešto više o problemima s kojima se susreću, izazovima tržišta na kojemu djeluju ali i motivaciji i želji koje su potakle na bavljenje poduzetništvom.

U našoj rubrici Poduzetnički kutak svaki mjesec promovirati ćemo priče poduzetnika te vas, ukoliko ste zainteresirani za promociju, molimo da popunite obrazac, a koji ćemo zatim marketinški obraditi i u obliku članka s fotografijama koje nam pošaljete objaviti na našim stranicama.

Prijave za promociju ćemo zaprimati od 03.09.2018.g. do ispunjenja kvote od 100 poduzetnika i to na sljedeću email adresu: ante.maric@rra-sibenik.hr

# Dokument: Format: Veličina:
obrazaczapopunjavanjezamspovepromocija docx 83.29 KB
Promocija poduzetnika kroz projekt  „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP u Šibensko-kninskoj županiji“

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja