PROMOCIJA PODUZETNIKA IDILA J.D.O.O. - TIJANA NIKOLIĆ KOVAČIĆ

  15.03.2019, 14:42h   •     RA Admin

Kozmetički salon Idila se nalazi na Meterizama pokraj crkve Sv. Jeronima, a vlasništvo je mlade šibenske poduzetnice Tijane Nikolić Kovačić.

Za ovu specifičnu djelatnost Tijana se odlučila iz razloga što je još od malena voljela uljepšavati druge, i kako kaže, to je jednostavno privlačilo. Nakon završene srednje škole za kozmetičara i dodatnih edukacija i specijalizacija u Zagrebu, 2016. godine otvara svoj vlastiti kozmetički salon. Iako se dugo premišljala, uspjela je prevladati početni strah i hrabro kročiti u poduzetničke vode.

Glavni proizvodi, tj. usluge salona „Idila“ su tretmani lica, mezoterapija dermarolerom, depilacije, ekstenzije trepavica, make up, anti age tretmani, zatim manikura, pedikura i sve popularnija metoda japanskog iscrtavanja obrva. Svoj rad temelji prije svega na visokoj kvaliteti, što usluga koje pruža, što preparata koje prilikom tretmana koristi. Razni certifikati koje je u međuvremenu stekla, europski su priznati, što nam potvrđuje njezine riječi.

Obzirom na sam karakter djelatnosti kojom se bavi, njezina primarna tržišna orijentacija je lokalnog karaktera, tj. grad Šibenik i županija.

Izazov sa kojim se Tijana susreće praktički svakodnevno u svome poslu jest praćenje inovacija i trendova u svijetu ljepote i njege.  Naime noviteti u beauty industriji se razvijaju tolikom brzinom da ih je ponekad teško pratiti. Praćenje takvih trendova zahtijeva dodatni financijski angažman te Tijana smatra da bi lokalna samouprava putem raznih natječaja trebala djelomično sufinancirati takve pothvate. Također potencijalnu pomoć države vidi i u sufinanciranju pokretanja biznisa za mladog poduzetnika početnika, te u vidu savjetodavne i infrastrukturne potpore u prvim godinama poslovanja.

Poruka koju Tijana upućuje mladim poduzetnicima i svima koje se namjeravaju okušati u privatnom biznisu jest da je svaki početak težak, ali ako nešto volite i želite, potrudite se, odradite kvalitetno i trud će vam se sigurno isplatiti.

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja