PROMOCIJA PODUZETNIKA FULL COURT-obrt za promidžbu i marketing

  29.03.2019, 10:22h   •     RA Admin

Full court je marketinška agencija specijalizirana za sportsko i poslovno savjetovanje, odnose s javnošću, web tehnologije i internet marketing. Vlasnik je mladi šibenski poduzetnik Marko Bursać.

Markov profesionalni put je započeo diplomom Studija za odnose sa javnošću na zagrebačkom veleučilištu Vern. Još za vrijeme studija bavio se novinarstvom radeći za više nacionalnih medija, a nakon povratka u Šibenik zapošljava se u marketingu jednog velikog šibenskog poduzeća te jednog lokalnog medija. Glavni poticaj  za odlazak u poduzetničke vode bio je nagovor obitelji i dugogodišnjeg prijatelja koji već duži niz godina vodi sličnu agenciju u Zagrebu.

Glavni proizvodi tj. usluge obrta Full court su sportsko i poslovno savjetovanje, odnosi s javnošću, web tehnologija i internet marketing. Osim ovih, u suradnji sa iskusnom partnerskom tvrtkom iz Zagreba nudi i čitav niz dodatnih usluga, što ga čini pouzdanim full-service partnerom na području dizajna, programiranja, digitalnog marketinga i najsuvremenijih web rješenja. Marko posebno ističe partnerstvo sa našim proslavljenim košarkašem Dariom Šarićem za koga radi kao savjetnik za koordinaciju odnosa sa medijima u Hrvatskoj.

Iako je primarno orijentiran na lokalno, šibensko tržište, obzirom na prirodu djelatnosti sa kojom se bavi i ne zahtijeva fizičku prisutnost na određenom mjestu, Markovo tržište je praktički cijeli svijet. Ističe kako su nedavno imali klijenta čak iz dalekih Ujedinjenih arapskih emirata. Želja mu je domaćim poduzetnicima pružiti priliku da posluju uspješnije i suvremenije zahvaljujući novim tehnologijama i dugoročno isplativim ulaganjima.

Stalna potreba za poboljšanje kvalitete usluga  te potreba za stalnom edukacijom i praćenjem novih trendova Markov je izazov sa kojim se suočava na svakodnevnoj bazi.

Smatra da bi država te regionalna i lokalna samouprava mogli pomoći mladim poduzetnicima prije svega smanjenjem poreznih davanja te pojednostavljenjem procedura i apliciranja tj. digitaliziranjem administrativnog dijela poslovanja.

I za kraj Marko poručuje mladima-„Budite u toku, ulažite u sebe i svoje znanje, odlučno koračajte naprijed i put do uspjeha je zagarantiran“.

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja