Organiziran okrugli stol za predstavnike JLS-ova iz županije

  13.02.2019, 14:04h   •     RA Admin

U sklopu projekta Tehnička pomoć, dana 12.02.2019. u službenim prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan Okrugli stol u trajanju od 2h s predstavnicima JLP(R)S-ova u našoj županiji. 

Okrugli stol je organiziran s ciljem redovnog  informiranja predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave s područja Šibensko-kninske županije o indikativnom planu objave natječaja iz OP Konkurentnost i kohezija, OP Učinkoviti ljudski potencijali i OP Ruralni razvoj za 2019. godinu. Na Okruglom stolu su prezentirani svi najavljeni natječaji prema najavljenom ritmu objava s indikativnih planova objava natječaja nadležnih Ministarstava, te aktualni otvoreni natječaji. Prezentirani su i natječaji iz programa prekogranične, međuregionalne i transnacionalne suradnje, kao i novosti na području regionalnog razvoja na nacionalnoj i lokalnoj razini. Ujedno, jedna od točaka dnevnog reda bila je i prezentacija finalne verzije županijske razvojne strategije i pripadajućeg Akcijskog plana/baze projekata. Na kraju prezentacija, nazočnima je i prezentirana upitnik Investicijski projekti gradova i općina, koji će se uskoro odaslati svim JLS-ovima te koji je bitan alat za software koji će pomoći u traženju izvora financiranja za projekte iz županije, koji se ne mogu financirati putem EU projekta. 

# Dokument: Format: Veličina:
Okrugli stol za predstavnike JLS ŠKŽ 120219 pdf 2.10 MB

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja