Održan „Drugi poduzetnički meet up Razvojne agencije“

  12.11.2018, 11:47h   •     RA Admin

U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo (MSP) u Šibensko kninskoj županiji“ u srijedu 07.11. u 17.00. sati, u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan „Drugi poduzetnički meet up Razvojne agencije“.

Ovom prilikom u našem fokusu su bili OPG-ovci, poljoprivrednici, te svi koji se u budućnosti namjeravaju baviti istom.

Nakon kraćeg izlaganja djelatnika Razvojne agencije na temu „Mjere Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020“, predstavio nam se mladi poljoprivrednik Rade Županović, vlasnik OPG-a Županović i seoskog domaćinstva Galjin dvor iz Primoštena. Rade je govorio o pokretanju svog vlastitog biznisa te projektima za koje je povukao sredstva iz EU i nacionalnih fondova.

Na meet up-u je bilo prisutno preko 25 poljoprivrednika, obrtnika i poduzetnika, koji su u neformalnoj  i opuštenoj atmosferi čuli iskustva iz prve ruke, proširili svoju mrežu kontakata, upoznali nove osobe te saznali nešto više o znanjima i vještinama koje se zahtijevaju na ovom sve zahtjevnijem tržištu.

Slijedeći meet up je planiran za prosinac, a sve informacije za sudjelovanje na istom možete dobiti u Razvojnoj agenciji ŠKŽ na tel:  022/217-113 ili na ante.maric@rra-sibenik.hr, mob. 091/316-5892.

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja