Odluka o financiranju operacije „Hrvatski digitalni turizam – e-Turizam“ Ministarstva turizma

  06.02.2019, 10:24h   •     RA Admin

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“, nakon provedenog postupka izravne dodjele sredstava u okviru Poziva Ministarstvu turizma za dostavu prijedloga operacije koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 4 „Dobro upravljanje“, Specifičnog cilja 11.i.1 „Povećanje djelotvornosti i kapaciteta u javnoj upravi kroz poboljšanje pružanja usluga i upravljanja ljudskim potencijalima“, za operaciju „Hrvatski digitalni turizam – e-Turizam“ Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ (broj Poziva: UP.04.1.1.12), donijelo je Odluku o financiranju operacije Ministarstva turizma pod nazivom „Hrvatski digitalni turizam – e-Turizam“. Cilj operacije je razvoj novih e-usluga u turizmu kojima će se poboljšati komunikacija između građana i javne uprave u turizmu te povećati učinkovitost i transparentnost javne uprave u pružanju javnih usluga u turizmu. Operacija se planira u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Ukupna vrijednost operacije i iznos bespovratnih sredstava je 14.362.416,73 HRK. Odluka o financiranju nalazi se u OVDJE.

Izvor: www.strukturnifondovi.hr

Odluka o financiranju operacije „Hrvatski digitalni turizam – e-Turizam“ Ministarstva turizma

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja