Objavljeno prethodno savjetovanje za postupak javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra

  03.10.2019, 09:05h   •     RA Admin

Nakon primjedbi i prijedloga zaprimljenih tijekom provedbe prethodnog savjetovanja za postupak javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je većinom prihvatila zaprimljene prijedloge i primjedbe te s danom objave 03.10.2019. započinje provedbu novog prethodnog savjetovanja sa izmijenjenim troškovnicima.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije stavlja na novo prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju koja sadržava:

  1. Nacrt DONa - ABC informatička oprema,
  2. Troškovnik - grupa A,
  3. Troškovnik - grupa B.

Datum završetka prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima je 09.10.2019.

Po završetku prethodnog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN -  https://eojn.nn.hr/Oglasnik/.

Inače, nabava informatičko - komunikacijske i audio-video opreme je dio projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC“  ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora te usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Prethodno savjetovanje je objavljeno na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN) pod izbornikom PRETHODNA SAVJETOVANJA s datumom objave 03.10.2019.

# Dokument: Format: Veličina:
Nacrt DONa ABC informaticka oprema docx 197.31 KB
Trokovnik grupa A xlsx 30.37 KB
Trokovnik grupa B xlsx 71.60 KB
Objavljeno prethodno savjetovanje za postupak javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja