Objavljeno prethodno savjetovanje za postupak javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra

  01.08.2019, 12:24h   •     RA Admin

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije obavještava sve zainteresirane gospodarske subjekte da kreće prethodno savjetovanje za postupak javne nabave informatičko-komunikacijske i audio-video opreme ABC centra. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 2.330.994,40 kuna bez PDV-a. Iz Razvojne agencije pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 09. kolovoza ove godine dostave svoje primjedbe i prijedloge.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije kreće u postupak prethodnog savjetovanja za nabavu informatičko-komunikacijske opreme i audio-video opreme ABC centra. Ovom procedurom se želi obavijestiti sve zainteresirane gospodarske subjekte da pogledaju dokumentaciju o nabavi i ako imaju pitanja, prijedloge ili primjedbe se jave u Razvojnu agenciju.

Naime, prije pokretanja postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu roba ili usluga, javni naručitelj, odnosno u ovom slučaju Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, obvezna je opis predmeta, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora staviti na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima. Nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima objavljen je na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN) pod izbornikom PRETHODNA SAVJETOVANJA s datumom objave 31.07.2019.

Po isteku roka od 9 (devet) dana od objave dokumentacije na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN.

Inače ova nabava se provodi u okviru projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC“ ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada s okolišem na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će do kraja godine postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata. Poseban naglasak biti će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

 

Objavljeno prethodno savjetovanje za postupak javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja