Objavljeno prethodno savjetovanje za ponovljeni postupak nabave informatičke i audio-video opreme ABC centra

  11.01.2020, 12:01h   •     RA Admin

Budući da u provedenom postupku javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra nije zaprimila niti jednu valjanu ponudu, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije će ponoviti postupak nabave. Stoga, s danom objave 11.01.2020. započinje provedbu novog prethodnog savjetovanja.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju koja sadržava:

  1. Nacrt DONa - ABC informatička oprema,
  2. Troškovnik - grupa A,
  3. Troškovnik - grupa B.
  4. Tlocrt prizemlja ABC

Datum završetka prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima je 17.01.2020.

Po završetku prethodnog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN -  https://eojn.nn.hr/Oglasnik/.

Inače, nabava informatičko - komunikacijske i audio-video opreme je dio projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC“  ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i jedinicama lokalne samouprave uz najam prostora pružati usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Prethodno savjetovanje je objavljeno na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN) pod izbornikom PRETHODNA SAVJETOVANJA s datumom objave 11.01.2020.

# Dokument: Format: Veličina:
Nacrt ABC oprema pdf 533.59 KB
Tlocrt prizemlja ABC pdf 189.10 KB
Troskovnik grupa1 xlsx 30.60 KB
Troskovnik grupa2 xlsx 65.43 KB

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja