Objavljena javna nabava za opremanje ABC centra informatičko-komunikacijskom i audio-video opremom

  28.10.2019, 13:41h   •     RA Admin

U okviru projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ koji provodi Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, objavljena je javna nabava za opremanje poslovnog poduzetničkog centra ABC najsuvremenijom informatičko-komunikacijskom i audio-video opremom. Dokumentacija o nabavi s pripadajućim prilozima nalazi se na Elektroničkom oglasniku javne nabave RH (https://eojn.nn.hr/Oglasnik/) s datumom objave 28.10.2019. i u Službenom listu Europske unije (https://ted.europa.eu/TED/notice/udl?uri=TED:NOTICE:506846-2019:TEXT:HR:HTML).

Ukupna procijenjena vrijednost nabave je 2.330.994,40 kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dostavu ponuda je 28.11.2019.

Naime, projektom „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, obnovit će se poslovna zgrada i urediti okoliš na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata projektom će se prenamijeniti u moderni poslovni centar u kojem će korisnici iz privatnog i javnog sektora dobiti usluge korištenja i najma prostora, informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Opremanjem studija za dizajn, marketing i audio-vizualnu produkciju u okviru ABC centra,  stvaraju se uvjeti za snažniju promociju poslovanja malih i srednjih poduzeća na području Šibensko-kninske županije.

Inače, radovi rekonstrukcije poslovne zgrade ABC se nalaze pred završnom fazom, a nakon što budu gotovi kreće se u opremanje centra namještajem i informatičko-komunikacijskom i audio-video opremom. Prema planu, radovi rekonstrukcije i opremanje ABC centra će biti gotovo do kraja ove godine.

Objavljena javna nabava za opremanje ABC centra informatičko-komunikacijskom i audio-video opremom

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja