Objavljen je postupak javne nabave za nabavu namještaja ABC centra

  22.02.2019, 10:51h   •     RA Admin

Od danas kreće postupak javne nabave „Nabava namještaja za ABC centar“ čija je procijenjena vrijednost 999.487,36 kuna bez PDV-a.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je naručitelj namještaja kojim će se opremiti poslovna zgrada na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata će postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i predstavnicima javnog sektora iz Šibensko-kninske županije pružati usluge korištenja i najma prostora, usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te usluge pripreme i provedbe projekata.

Opremanje poslovne zgrade namještajem je jedna od aktivnosti projekta pod nazivom „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“. Opremanju centra namještajem prethode radovi na rekonstrukciji ABC centra koji su upravo u tijeku, a njihova ukupna vrijednost je 11.151.669,24 kuna bez PDV-a.

Inače projekt „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“ je vrijedan 20 milijuna kuna te se u ukupnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi ga Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

Budući ABC centar će u svom radu poseban naglasak staviti na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Projekt dizajna interijera ABC centra je izradila šibenska tvrtka Idearium d.o.o.

Iz Razvojne agencije Šibensko-kninske županije pozivaju sve zainteresirane poslovne subjekte da se odazovu javnom pozivu na koji ponude mogu dostaviti do 15. ožujka ove godine u 14 sati.

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja