Objavljen javni poziv Šibensko-kninske županije za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija za poticanje razvitka poljoprivrede u 2019.g.

  06.05.2019, 13:10h   •     RA Admin

Šibensko-kninska županija objavila je danas Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija za poticanje razvitka poljoprivrede u 2019. godini.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za poticanje razvitka poljoprivrede u Šibensko-kninskoj županiji u 2019. godini za sljedeće aktivnosti:

  1. Potpora očuvanju i proširenju stočnog fonda
  2. Potpora mladim poljoprivrednicima
  3. Potpora uređenju i poboljšanju kvalitete zemljišta
  4. Potpora neproizvodnim ulaganjima neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju
  5. Potpora za provođenje novih tehnika i znanja u poljoprivrednoj proizvodnji
  6. Potpora malim investicijama u poljoprivredi
  7. Potpora za osiguranje poljoprivredne proizvodnje
  8. Potpora osnivanju i zajedničkom djelovanju poljoprivrednih gospodarstava
  9. Potpora za sudjelovanje i/ili organiziranje sajmova, manifestacija ili natjecanja
  10. Potpora malim investicijama u preradi poljoprivrednih proizvoda

 

Korisnici potpora mogu biti fizičke i pravne osobe upisane u odgovarajuće registre za obavljanje poljoprivredne djelatnosti s poljoprivrednom proizvodnjom i poljoprivrednim površinama na području Šibensko-kninske županije. Svi uvjeti za dodjelu sredstava potpore utvrđeni su u Programu potpora poljoprivredi na području Šibensko–kninske županije (2016.-2020.g.) 

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja na oglasnoj ploči i na web stranicama Šibensko-kninske županije, a otvoren je do utroška sredstava.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Šibensko-kninske županije ili na broj telefona 022/460-737; 022/460-735.

Sva dokumentacija potrebna za prijavu na poziv nalazi se na linku.

Objavljen javni poziv Šibensko-kninske županije za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija za poticanje razvitka poljoprivrede u 2019.g.

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja