ODLIČNA PRILIKA ZA MLADE PODUZETNIKE I INOVATORE

  05.02.2020, 12:48h   •     RA Admin

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije provodi projekt SHIPMENTT koji se financira iz Europskog programa ADRION s ciljem pružanja podrške inovativnim poduzetničkim projektima u sektoru Plavog rasta. Tijekom projekta je ostvarena suradnja sa Innoenergy HUB Croatia koji svojim predakceleracijskim programom također pomažu inovativnim poduzetnicima u razvoju projekata.

Konkretno radi se o Energy + predakceleracijski programu namijenjenom kreativnim pojedincima koji žele aktivno sudjelovati u razradi inovativnih rješenja za izazove u području energije i okoliša.

Priliku za sudjelovanje u Programu ostvarit će do 15 sudionika s inovativnim rješenjima. Odabranim sudionicima Programa bit će osigurane besplatne edukacije, praktične radionice i mentoriranje u razradi poslovne ideje te će dobiti smjernice za daljnji razvoj i priliku za predstavljanje pred potencijalnim investitorima kao i potvrdu o sudjelovanju u međunarodnom predakceleracijskom programu #DanubeEnergyPlus.

Rok za prijavu je 28.2. a više o programu možete naći na slijedećoj poveznici: http://inventocapitalpartners.eu/energy-plus-program/.

ODLIČNA PRILIKA ZA MLADE PODUZETNIKE I INOVATORE

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja