12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije u Skradinu

  11.02.2020, 15:17h   •     RA Admin

Šibensko-kninska županija poziva Vas na 12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije.

Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2020. godine u organizaciji Šibensko-kninske županije uz suorganizatore: Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije.

Međunarodni 12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije izložbeno – prodajnog je karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine posjeti ga veliki broj domaćih i stranih gostiju. Zadnje dvije godine ta je brojka dosegla do 20.000 posjetitelja.

Zbog velikog interesa, želimo Vas već sada pozvati da, ukoliko imate interesa popunite prijavu koja se nalazi u nastavku i na web stranici Šibensko-kninske županije www.skz.hr

Na otvaranju sajma predstaviti ćemo i katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

 

Župan

Goran Pauk, dipl.oec.

# Dokument: Format: Veličina:
Prijavni obrazac doc 38.50 KB

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja