"EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS (EUSEW AWARDS)"

  30.01.2020, 09:42h   •     RA Admin

Svake godine u lipnju Europska komisija (Generalna direkcija za energetiku i EASME) organizira Europski tjedan energetske održivosti (EUSEW). Ovogodišnja tema je „Energija za europski zeleni dogovor“.

EU nagrade za energetsku održivost prepoznaju izvanredne inovacije u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Finalisti će biti izabrani iz ovogodišnjeg popisa najuspješnijih projekata za čistu, sigurnu i učinkovitu energiju. Natječaj za dodjelu nagrada ističe nove načine oblikovanja europske energetske budućnosti, a vrhunac će biti svečana dodjela nagrada koja će se održati 23. lipnja 2020. u Bruxellesu.

Nagrade će se dodijeliti u tri kategorije (angažman, inovacije i mladi) od strane stručnog žirija i javnim glasanjem svih europskih građana. Svatko u EU-u može kandidirati svoj projekt - od lokalne inicijative do opsežnog programa koji pomaže građanima, industriji i javnom sektoru da rade u skladu s Energetskom unijom.

Ako ste vi ili vaša organizacija nositelj projekta u području energetske održivosti ili ako imate projekt za koji smatrate da zaslužuje priznanje, Europska komisija Vas poziva da se prijavite na natječaj "EU Sustainable Energy Awards (EUSEW Awards)".

Upute za prijavu su dostupne na sljedećem linku: https://interreg-med.eu/news-events/news/detail/actualites/apply-for-the-eusew2020-awards/, a rok za prijavu je 10. veljače 2020. godine (do 23:59 sati).

"EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS (EUSEW AWARDS)"

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja